Kino4ua.com
R

Мешканець / Окупант

Рік:
Ор. назва:
Hogar
Країна:
Іспанія
Режисер:
Девід та Алекс Пастор
Тривалість:
01:43:46
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Хав'єр - рекламний менеджер, який з усіх сил намагається знайти роботу. Майже рік тому його кар'єра розвалилася, а склеїти її йому не вдається досі. Його незавидне становище значно ускладнює повсякденне життя. Раптова втрата доходу в кінцевому підсумку змушує героя і його сім'ю переїхати в більш доступне житло. Хав'єру переїзд дається нелегко. Він щосили намагається відпустити своє старе життя, але, коли нові мешканці переїжджають в його колишній будинок, герою стає важче це робити. Спостерігаючи за новим господарем - Томасом - Хав'єр починає розуміти, що шалено йому заздрить. Чоловік хоче будь-що-будь повернути колишній спосіб життя і готовий заради цього, на жаль, для Томаса, на багато ... ©Kino4ua Мешканець / Окупант 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. leszek
    16 червня 2020 23:47
    + 0 -
    Хворий ублюдок....
    початок нудноватий, а потім неможливо відірватись