Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Везунчик / Флюк

Рік:
Ор. назва:
Fluke
Країна:
США
Режисер:
Карло Карлей
Тривалість:
01:35:39
Переклад:
Очікується
Страшна автомобільна аварія забрала життя бізнесмена-трудоголіка Томаса Джонсона, який дуже багато часу приділяв роботі, а не дружині і синові. У момент загибелі Томаса на світ з'явився чудовий щеня Флюк, для якого життя приготувала багато випробувань і сюрпризів. Саме в тіло пса переселилася душа померлого Томаса, що сильно ускладнює життя Флюка, адже з часом він починає згадувати свое колишнє людське життя, улюблену дружину і сина.

Він шалено хоче повернутися до своєї сім'ї і все одно в якому образі, але попереду пса чекає довгий шлях з численними труднощами. Проходячи через випробування долі, душа Томаса розуміє, як складно жити в тілі собаки і як жорстокі бувають люди. За час своєї подорожі в пошуках сім'ї він усвідомлює, що в людському житті він занадто часто помилявся, мало часу приділяв Керол і Бену, а також довіряв людям, які не гідні такої честі. ©Kino4ua Везунчик / Флюк 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?