Kino4ua.com
480p
PG-13

Клара і Франциск

Рік:
Ор. назва:
Chiara e Francesco
Країна:
Італія
Режисер:
Фабріціо Коста
Тривалість:
03:16:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Київ
На початку XIII-го століття в провінційному містечку Ассізі живуть двоє молодих людей - Франциск і Клара, які походять з аристократичних сімей. Він - син багатого купця, який мріє стати лицарем, а вона - спадкоємиця забезпеченої патриціанської сім'ї, що має все необхідне, щоб домогтися успіху у вищому суспільстві. Поки Франциск і Клара формують зворушливий романтичний зв'язок, соціальні конфлікти всередині роз'єднаного суспільства призводять до кровопролитного протистояння. П'ять років потому в Ассізі запанував мир, Клара присвячує себе служінню Богові, а Франциск, незадоволений своїм життям, відмовляється від спадщини і починає жити відповідно до особистих переконань... ©Kino4ua Клара і Франциск 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?