Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гайд-Парк на Гудзоні

Рік:
Ор. назва:
Hyde Park on Hudson
Країна:
Великобританія
Режисер:
Роджер Мішелл
Тривалість:
01:34:25
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет фільму заснований на реальних подіях, що відбулися у 1939 році в Нью-Йорку. Тридцять другий президент США Франклін Рузвельт настільки відданий своїй роботі, що весь час присвячує саме їй. Відповідальність, яку на нього покладає займана посада, забирає у нього багато сил, що призводить до стресу. Його мати наполегливо рекомендує йому відправиться в свою заміську резиденцію Гайд-Парк і хоч трохи відпочити. Туди ж вона запрошує погостювати кузину Дейзі Саклі, яка проживає неподалік від резиденції. Через деякий час до резиденції з першим офіційним візитом прибуває король Великобританії Георг VI зі своєю дружиною Єлизаветою. Кілька днів відпочинку, проведених в Гайд-Парку, зіграли величезну роль не тільки у долях деяких людей, але і в історії двох держав... ©Kino4ua Гайд-Парк на Гудзоні 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?