Kino4ua.com

Той, хто біжить по лезу 2049

Рік:
Ор. назва:
Blade Runner 2049
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Дени Вильнёв
Тривалість:
02:00:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Новий чудовий світ, повний технологій, строгих законів і брехні. Поліцейські все також стоять на захисті порядку, захисту створеної стіни, що відокремлює людей і реплікантів. Завдяки розвитку наук вони не відрізняються, вони не просто андроїди, вони щось, що може порушити баланс.

Імперії завжди будувалися на муках невинних, тепер же місце рабів зайняли репліканти. Їх створення, народження більше не є вимушеним заходом, тепер це частина нової реальності, в якій навіть від їх самих ховається їхнє справжнє походження. Поліція ж, як і раніше зберігає особливий відділ, що займається затриманням і «упокоренням» реплікантів, які виявили небажання бути чийсь річчю.

Але, не тільки реплікантів властиво піддавати сумніву світ, в якому вони живуть. Все частіше люди замислюються про те, чого ж заслуговують репліканти і чи не час, зруйнувати цю невидиму стіну, відправивши світ в хаос. І відповісти на ці питання може лише Рик Декард, офіцер який таємниче зник більше двох десятиліть тому. Ось тільки чи зуміє хтось його відшукати? ©Kino4ua Той, хто біжить по лезу 2049 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?