Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відділ Q: Ефект Марко

Рік:
Ор. назва:
Marco effekten
Країна:
Данія, Німеччина
Режисер:
Мартін Зандвлієт
Тривалість:
02:05:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Одного разу Карл Мерк – досвідчений слідчий, який побачив на своєму віку чимало бруду та брехні, стикається з черговою мерзенною справою про педофілію, головним фігурантом якої стає Вільям Старк. Чоловік був на вигляд звичайнісінькою людиною. Але мало хто здогадувався, що він – педофіл.
Крім основної роботи, Старк підробляв тренером школярів у басейні і одного разу до поліції звернувся батько однієї з його учениць із заявою про те, що Вільям зґвалтував його неповнолітню дочку. Правоохоронці взялися до розслідування, але Старку не вдалося допитати. Він безслідно зник і справа зупинилася. Лише за кілька років, коли поліцейські виявили в поїзді безпритульного хлопчика Марка, з вирваною з паспорта Старка сторінкою в рюкзаку, пошуки злочинця поновилися. Але упіймання маніяка тепер залежало від свідчень хлопця, який з незрозумілих причин продовжував мовчати. ©Kino4ua Відділ Q: Ефект Марко 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?