Kino4ua.com
R

Містеріум: Початок

Рік:
Ор. назва:
Kvinden i buret
Країна:
Данія, Німеччина, Швеція, Норвегія
Режисер:
Міккель Нерґор
Тривалість:
01:36:33
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У центрі сюжету кримінального детективу «Містеріум: Початок» датський детектив на ім'я Карл Мерк, якого разом з помічником Ассадом переводять з відділу з розслідування вбивств в якийсь відділ Q, що займається розслідуванням так званих глухарів. Одного разу Мірку попадається справа, в якої на перший погляд все досить просто і ясно - головна фігурантка, жінка на ім'я Мерет Люнгор, наклала на себе руки, і справа підлягає закриттю. Однак той факт, що вона привела з собою свого хворого брата Юффе, не дає спокою Карлу, і не дивлячись на заборону начальства, він береться за розслідування цієї справи. Незабаром досвідчений полісмен разом з помічником, на превеликий подив для самих себе, виходять на слід небезпечного маніяка. Вони роблять все можливе, щоб його зловити, проте той дуже хитрий, і постійно їх трохи випереджає. ©Kino4ua Містеріум: Початок 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?