Kino4ua.com
R

Номер 44

Рік:
Ор. назва:
Child 44
Країна:
Чехія, Велика Британія, США, Росія
Режисер:
Даніель Еспіноса
Тривалість:
02:11:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Події детективного трилера «Номер 44» розвиваються в середині минулого століття в Радянському Союзі. Досвідчений детектив Лев Демидов береться за розслідування серії кривавих і жорстоких вбивств. У деяких регіонах великої країни почали знаходити понівечені тіла дітей, скоріше за все за всіма злочинами стоїть один маніяк. Демидов готовий ризикувати власним життям, щоб знайти злочинця, але на всі його дії радянські чиновники дивляться з недовірою.

Проте, для детектив це справа стає головною у його житті, і не дивлячись на повну дискредитацію, він продовжує вести розслідування. Настає переломний момент, коли вбивають сина близького друга Демидова, тепер на рахунку маніяка цілих 44 жертви. ©Kino4ua Номер 44 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?