Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Містеріум. Темрява у пляшці

Рік:
Ор. назва:
Flaskepost fra P / A Conspiracy of Faith
Країна:
Німеччина, Данія, Норвегія, Швеція
Режисер:
Ханс Петтер Муланд
Тривалість:
01:51:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Відділ «Q» – спеціальний підрозділ поліції Копенгагена, метою якого є розслідування таємничих та неймовірно заплутаних подій. Якось із сусідньої Шотландії датським детективам надсилають досить дивну посилку, якою є викинута на безлюдне узбережжя пляшка, що містить усередині незрозумілу записку, написану, як визначили шотландські правоохоронці, датською. Дивне послання зацікавило правоохоронців обох сторін тим, що замість звичайних чорнил воно було написане людською кров'ю. На жаль, час і солона вода не пощадили текст, який тепер був абсолютно не читаним, тому досвідчений детектив Карл Мерк разом зі своєю командою негайно приступає до розшифрування загадкового листа, сподіваючись, що йому вдасться витягти достатньо інформації, щоб зрозуміти кому і навіщо він був адресовано. Поступово перед їхніми очима починає відкриватися моторошна історія про давно викрадених дітей, батьки яких дивним чином не заявили в поліцію. ©Kino4ua Містеріум. Темрява у пляшці 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?