Kino4ua.com

Вітряна ріка

Рік:
Ор. назва:
Wind River
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Тейлор Шерідан
Тривалість:
01:47:21
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Лицензионный
Лісничий Корі Ламберт охороняє заповідну зону. Досвідчений єгер прекрасно знає довколишню місцевість. Герой оберігає вовків від фізичного винищення, щоб не позбавляти територію без сірих санітарів ялинника. На роботі слідопит зберігає паритет, намагаючись охороняти природу будь-якими доступними засобами. Колишня дружина Вілма покинула тутешні місця, коли загинула їхня неповнолітня дочка. Зловмисник, який зґвалтував 16-ті річну дівчину, кинув її замерзати далеко від житла. Черговою жертвою маніяка стає місцева мешканка. Труп Наталі виявив провідник на галявині, коли в затишному куточку вистежував пуму. Дика кішка нещадно знищує поголів'я корів. Шериф доручив мешканцеві північних широт знищити хижака. З округу в Вайомінг надсилають співробітницю ФБР Джейн Беннер. У індіанської резервації слідчій належить відшукати хтивого маніяка, який приховує свої наміри під милозвучними фразами. Незважаючи на наявність змазаних слідів, покритих снігом, пошуки психопата затягуються. Ламберту не вдається чітко вказати на винуватця бід, хоча початкові докази впевнено вказують на підставну особу. Хитрий професіонал ховається від відплати винахідливо, намагаючись перекласти вину на сусіда. Обдурити провідника в рідній стихії вдається не кожному шахраєві з кривавим оскалом на обличчі мерзотника. Корінні жителі півночі не бажають покидати насиджені місця, де багато снігу. Конфлікту народів не існує. Замість нього є провокатори, що не жаліють близьких. ©Kino4ua Вітряна ріка 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?