Kino4ua.com
PG-13

Видозмінений вуглець: Відновлений

Рік:
Ор. назва:
Altered Carbon: Resleeved
Країна:
США, Японія
Категорія:
Режисер:
Такеру Накаджіма, Йошіюкі Окада
Тривалість:
01:14:18
Переклад:
Українська мова Gwean & Maslinka | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - AlexFilm
Дія розгортається в далекому майбутньому, коли людство досягло самих вершин технічного прогресу. Тепер свідомість можна зберігати на спеціальному носії, і при необхідності завантажувати в тіло. Найбільш заможні отримали можливість зберігати свою свідомість на резервному носії і нескінченно «копіювати» себе в різних тілах. Такеші Ковач - жорстокий найманець - був убитий 250 років тому, але тепер його свідомість поміщено в інше тіло. Він один пам'ятає про повстання проти нового укладу життя і тепер знаходиться перед вибором - сісти в тюрму або надати слідству допомогу в затриманні вбивці одної дуже впливової людини. ©Kino4ua Видозмінений вуглець: Відновлений 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?