Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Невизнаний в академії Короля Демонів (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Misfit of Demon King Academy
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Онума Шін
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 1-13 із 13)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Становлення владикою демонів – не просте завдання. Тобі потрібно пройти величезну кількість випробувань. Ти навіть уявити не можеш, наскільки вони будуть складні. Одна річ, коли тобі трон дістанеться у спадок від батька чи матері, а зовсім інша, коли ти змушений пробиратися з самих низів. Це може зайняти в тебе сотні і навіть тисячі років, залежно від того, скільки років живе той чи інший вид демонів. Так, тобі потрібно ще бути дуже сильним не лише м'язами, а й мати прокачані мізки. Власне кажучи, ти повинен бути в змозі весь світ демонів тримати у вузді кермо свого правління. Сильний пожирає слабкого, і це закон. Закон у світі демонів жорстокий, хоч і вкрай простий. Проте, все змінюється, навіть світ, де правив одні й ті самі владики протягом двох тисяч років…

Владика демонів посидів, подумав і вирішив, що йому все це набридло. Війни з людьми досягли своєї критичної точки. Загалом, якщо коротко описати все, що відбувається, то Владиці демонів стало просто ліньки продовжувати це монотонне життя. Вирішивши переродитися в майбутньому, владика демонів навіть уявити не міг, що його світ зможе деградувати настільки. Він, звичайно, бажав миру, але що все буде настільки плачевно, не підозрював. Для вступу до академії владик демонів його здібності взагалі вважають невідповідними. Як так? Цю ситуацію потрібно терміново виправляти, а для цього потрібно терміново вступити до цієї самої академії і показати, що не всі деградували через величезну кількість часу і ще існують ті, хто здатний кинути світ у страх при згадці Владики Демонів! ©Kino4ua Невизнаний в академії Короля Демонів (1, 2 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?