Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Реквієм за королем троянд (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Requiem of the Rose King
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Судзукі Кентаро
Тривалість:
1 серія: 24 хв (цілком серій: 24)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
За англійський престол століттями йшла війна, адже династія Ланкастерів та Йорків ніяк не могла поділити землі, а також трон. Кожна із сім'ї має власний герб, на якому намальована Червона і відповідно Біла Троянда. Незабаром війну між ворогуючими династіями назвали "Війною Білою та Червоною Троянди". Кожен глава сімейства має спадкоємців, але лише Річард відрізняється від усіх. День народження хлопця став точкою звіту всіх невдач Йорків. Мати назвала сина дитиною диявола, адже Річард не має певної статі. Про цей секрет знали не всі, але саме жахлива таємниця вплинула на життя хлопчика. Сміливий юнак завжди мріяв, щоб його батько став справжнім королем. Якось один із спадкоємців престолу зустрів у лісі дивного пастуха, який був здатний змінити його долю. Річард завжди чекає на батька з війни, але при цьому він не забуває тренуватися. Ось тільки тіло юнака ніяк не може набути чоловічих рис і це не дозволяє йому міцно тримати меч у руках і боротися з ворогами. Все частіше мати хлопчака засуджує його у всіх невдачах і це завдає юнакові величезного болю. Річард вирішує всупереч долі стати справжнім воїном і допомогти батькові заволодіти троном. ©Kino4ua Реквієм за королем троянд (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.6
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?