Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Світанок Відьми (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mahotsukai Reimeiki
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кувабара Сатоші
Тривалість:
00:24:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Lem0nka Voice Project, Star Flame
Головний герой розуміє, що й він зміниться і поліпшить свою успішність, він може бути відрахований найближчим часом. Через такий стан справ директор академії Альбус вирішує допомогти Сайбілу. Він відправляє його у віддалений край із важливим завданням, від результату виконання якого залежатиме подальша доля Сайбіла у стінах навчального закладу. Отже, Сайбіл повинен буде розповісти місцевим жителям, що магія насправді не зло, її можна використовувати і з користю. Але проблема в тому, що в цих районах держави церковнослужителі все ще ведуть полювання на відьом. Зрозуміло, що цей факт робить місію Сайбіла небезпечнішою. Але він готовий спробувати впоратися з нею, сподіваючись знайти відповіді на питання про своє існування.

Так, за спеціальну підготовку Сайбіла приймається досвідчена відьма Ру Крістасс з прізвиськом Світанок, що має багаті магічні знання. Вона використовує спеціальну палицю, яка має величезну силу і забирає магічні здібності того, хто візьме його в руки. У місії Сайбіла відьма Ру Крістасс бачить свою мету. Крім того, підтримкою Сайбіла завжди є його подруга-відмінниця Холт, яка теж відвідує ту саму академію магії і так само, як і він, цурається своїх однолітків. Разом із Сайбілом ще один студент – напівящірка-напівлюдина на ім'я Кудд проходить спеціальну підготовку в Королівській академії магії. ©Kino4ua Світанок Відьми (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?