Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Дракон Раджа (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dragon Raja
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Сердар Гезелеклі
Тривалість:
00:47:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Flame Studio
Головний герой цього аніме – 18-річний хлопець Лу Мін Фей, котрий ніколи не зал своїх батьків. Хтось казав, що вони загинули, хтось був упевнений, що вони живуть далеко за океаном, займаються важливими секретними дослідженнями, але Лу Мін Фей знав одне – він ніколи не зустрічався з ними. Коли він був зовсім маленьким, то жив у будинку свого дядька, який не дуже добре ставився до нього. Але все змінилося одного дня і порушило мирне життя хлопця, коли Лу Мін Фей несподівано отримав листа з Кассельського коледжу, в якому повідомлялося, що його прийняли на навчання.

Так починається легендарний життєвий шлях головного героя від нікому не відомого хлопця до володаря демонів. Слід сказати, що Кассельський коледж не є простим навчальним закладом. Тут разом із математичними науками та філософією студенти вивчають чарівні предмети, магію та мистецтво управління драконами. В Академії Кассель Лу Мін Фей знайомиться із незвичайними студентами. Одна з них – загадкова червонява студентка Чен Мо Тонг, яка від усіх приховувала свою справжню особистість. Вона стверджувала, що любить червоний колір, була повна світла, але за нею завжди залишався крижаний слід.

Лу Мін Фей познайомиться і з харизматичним президентом Клубу Левове Серце Чу Цзи Ханом, який користується особливою популярністю серед дівчат. Однак він завжди дуже зайнятий і не дає надію жодній із них. Також популярною особистістю серед студентської спільноти виявиться Сезар Гаттузо – він представник еліти, родина Гаттузо є піклувальником Кассельської академії та її найбільшим спонсором, а сам хлопець – президент Спілки студентів коледжу Касселя. Коли Лу Мін Фей вирішив обрати цей шлях і приєднатися до студентської спільноти, він вступив у протистояння із кланом Дракона. ©Kino4ua Дракон Раджа (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?