Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дядечко з іншого світу (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Uncle from Another World / Isekai ojisan
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Шіґекі Кавай
Тривалість:
1 серія: 24 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Gwean&Maslinka, FanVoxUA, Flame Studio
Переклад:
Російською - Оригінал
Сімнадцятирічний Сібасакі сприймав життя неймовірною пригодою, хіба що швидкоплинною. Він мріяв про те, щоб зіткнутися з чимось казковим, а мрії мають тенденцію справдитися. Ось тільки переміститися в інший світ хлопцеві довелося не без дискомфорту, страху та жаху. Сибасакі став жертвою наїзду вантажівки. В результаті інциденту хлопець впав у кому, а його свідомість була занедбана в інший світ, а там його вважають оркою і переслідують, щоб знищити. Фізичний стан хлопця в його світі був плачевним, і родичі зневірилися, що колись почують голос близької людини.

Минуло чимало років, і нарешті Сібасакі прийшов до тями. Ось тільки чоловік став говорити незрозумілою для оточуючих його мовою. Крім цього він запевняв, що опанував магічну науку. Родичі вирішили, що після коми Сібасакі був непритомний. Хіба що племінник не сприймає дядька божевільним. Такафумі відвідує дядька і на власні очі бачить, як той переміщає предмети. Хлопець переймається розповідями дядька про світ, у якому той побував. Сибасаки натхненно розповідає племіннику все, з чим довелося зіткнутися, а той знайомить дядька з нововведеннями їхнього світу. ©Kino4ua Дядечко з іншого світу (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?