Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Трикутник Аякаші

Рік:
Ор. назва:
Ayakashi Triangle
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Мао Хіґаші
Тривалість:
1 серія: 24:00 (цілком серій: 5 з 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Studio Sengoku
Переклад:
Original English Субтитри
Цілком природно, коли хлопчик переймається симпатією до дівчинки, і навпаки. Звісно, Мацурі Кадзамакі не став винятком у цьому питанні. І хоч хлопець був незвичайним, а варто зазначити, що він екзорцист аякасі, який володів техніками вітру, але жив, як усі люди. Проживав хлопець із дідусем, і з дитинства симпатизував Судзу Канаде. Ця дівчинка мала особливе значення для Мацурі. А крім усього іншого, вона мала дивовижні здібності. Дівчинка могла бачити аякаші, а такі здібності були хіба що в екзорцистів. І звичайно, цей факт відіграв свою роль у подальшому розвитку відносин між Мацурі та Судзу. Мацурі змалку тяжів захистити Судзу від злих духів, які б її з'їсти, як і думав. Несподівано в їхній дружбі та в цілому відносинах відбувається щось доленосне, а причина тому полягала в появі котика Сіроган. Мила на вигляд тварина не могла залишити байдужими людей, що зустрілися йому, крім Мацурі. Так відбувається, що між хлопцем і котиком відбувається бійка, а Сірогане застосовує заклинання і з того моменту в житті Мацурі все йде не так, як раніше. Світ перекинувся для хлопця, причому не в переносному, а в буквальному значенні. ©Kino4ua Трикутник Аякаші 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?