Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі (1, 2 Ссезон)

Рік:
Ор. назва:
Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Окамото Манабу
Тривалість:
1 серія: 24:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Нещодавно безвідповідальному отаку виповнилося тридцять чотири роки. У такий зрілий вік працівник звичайної фірми нічого не домігся, а тому живе за рахунок батьків. У житті нероби настали смутні часи, адже несподівано загинули батьки, але попереду на чоловіка чекала неприємна подія. На роботі безвідповідального клерка звільнило начальство. Бідолаха вирушив додому, але дорогою він став жертвою вантажівки. Здавалося б, що на цьому історія закінчилася, але вищі сили дарували чоловікові другий шанс у паралельному світі. У тілі юного чарівника виявився затятий отаку, який має не лише сім'ю, а й вірних друзів. У світі, де живе Рудеус Грейрат, є не лише лицарські турніри, а й магічні створіння. Чоловік вирішив, що не пропустить шанс розпочати життя з нуля, а тому він вирушив разом із друзями до школи чарівництва. Незабаром талановитий юнак став сильнішим і його помітила демонеса Роксі, яка вирішила взяти хлопця в учні. Рудеус був радий знайомству з могутнім учителем, адже попереду хлопчика чекає вступ до елітної академії магії.

Нелегкий шлях вибрав чоловік з іншого виміру. Попереду Грейрата чекають поєдинки та небезпечні пригоди. Під час мандрівок Рудеус познайомиться не лише з новими друзями, а й зустріне сильних ворогів. ©Kino4ua Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі (1, 2 Ссезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Echo650
    26 листопада 2023 14:24
    + +1 -

    Тиждень тому переглянув аніме ( точніше 1 сезон), написав статтю, а зараз сижу і думаю. Думаю про те, що я міг переоцінити 1 сезон. Так-так, завищити оцінку. Зазвчай робиться просто: люди дають високу оцінку, тому, що їм сподобалося найбільше, не враховуючи  недоліків. А що я? Я все ж думаю, що міг помилитися. І буду радий,якщо людина, яка переглянула всі сезони зможе вказати мені на помилку.

     P.S.  зараз вже без лірики. Якщо забажаєте переглянути аніме, тоді -  рекомендую. (Але краще дивитися дозовано. Вам буде простіше склати думку про це аніме)