Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Картоловка Сакура / Сакура - збирач карт (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Cardcaptor Sakura
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Асака Моріо
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | UkDub, MariAm Project
Переклад:
Російською - Оригінал
Сакурі Кіномото недавно виповнилося десять років і вона навчається в молодшій школі. У дівчини багато друзів серед однокласників, які люблять проводити з нею дозвілля. Смілива дівчина завжди шукає пригоди на свою голову і в цей раз вона вирішила дослідити похмурий підвал. У цьому незвичайному місці Сакура знайшла загадкову книгу, яка виявилася чарівною збіркою магічних карт. Про існування магії Кіномото ніколи не знала, але карти Клоу таять в собі велику силу. У підвалі дівчині вдалося також знайти плюшевого левенята, і він виявився охоронцем загадкової книги. Керберос вміє не тільки говорити, а й перетворюватися на величезного крилатого лева. Хранитель вирішив укласти контракт з милою Сакурою і тепер школярка має надприродну силу, а також має магічний посох-ключ. Кіномото доведеться зібрати всі карти, які втекли з чарівної книги. З цього часу Сакура стала справжнім ловцем містичних Клоу, які володіють унікальними здібностями і вони можуть створити серйозні проблеми для людства.

Багато магії, чарівництва, а також запаморочливих сутичок можна побачити в цьому аніме. Хоробрій дівчині доведеться вступити в битву з втеклими Клоу і в цьому їй допоможе хранитель магічної книги Керберос. Чим більше буде зібрано карт, тим сильніше стане школярка, адже всі вони після упіймання зобов'язані підкорятися її наказам. ©Kino4ua Картоловка Сакура / Сакура - збирач карт (1 Сезон) 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?