Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Я й не помітив, як сусідка-янгол мене розбалувала (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ліхва Ван
Тривалість:
23 хв 40 с / 1еп.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Клан Kaizoku, InariDuB
Головний герой цього аніме-серіалу – молодий хлопець Амане Фудзімія, який не має інтересу до свого життя, але завжди намагається уникати проблем. Коли він став першокурсником старшої школи, то став жити один у невеликій квартирі. Він не вміє підтримувати порядок, тому в його житлі завжди панує бардак і готувати, тому часто їсть поза домом або купує їжу в магазинах. У Амане немає близьких друзів, він підтримує дружні стосунки зі своїми однокласниками Іцукі Акадзової та Тітосе Сіракавай, але часто стає об'єктом їх глузувань.

Сусідкою Амане є Махіру Сіїна – найкрасивіша дівчинка у школі, яку називають Ангелом. Однак Махіру не тільки чарівно прекрасна, але так само розумна, вона завжди займає перші місця на регулярних іспитах і активно займається на уроках фізкультури. Амане багато разів помічав свою сусідку завдяки її красі, але він ніколи не наважувався заговорити з нею, вважаючи, що красою таких дівчат краще насолоджуватися здалеку. Але одного разу випадкова зустріч у парку зблизила їх. Осіннього дощового дня Амане побачив у парку Махіру, яка була мокрою через зливу. Він вирішує віддати дівчині свою парасольку.

У результаті Амане підхопив застуду та залишався вдома. Наступного дня Махіру прийшла до нього додому, щоб повернути парасольку. Коли дівчина дізналася, що її герой захворів, вона відчула себе винною і запропонувала свою допомогу, щоб подбати про нього, поки хлопець прийде до тями. Але коли Махіру зайшла в кімнату Амане, вона була вражена безладом та нездоровими звичками в їжі свого сусіда. Потім дівчина вирішила допомогти Амане зі збиранням. Зрештою, вони здружилися і зблизилися, і Махіру почала щодня готувати вечерю в кімнаті свого сусіда, щоб годувати здоровою їжею. ©Kino4ua Я й не помітив, як сусідка-янгол мене розбалувала (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?