Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Сасакі та Міяно (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sasaki and Miyano
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Шіньджі Ішіхіра
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Це аніме розповідає про життя старшокласників в одній із японських шкіл. Все почалося як типовий сюжет любові для хлопчиків старшої школи. Ми познайомимося з милим старшокласником Йосікадзу Міяно – звичайним хлопцем, який веде своє безтурботне життя та любить комікси «Boys Love». Він є членом дисциплінарного комітету у школі. Його риси обличчя дуже жіночні, і коли він захоплюється чимось, то його манера поведінки нагадує дівчину. Міяно чутливий і сильно переживає через свій ріст і жіночні риси обличчя. Коли він навчався у неповній середній школі, йому подобалася дівчинка, але, не отримавши хоча б іскри взаємності, Міяно залишив це діло.

Одного літа він стає свідком неприємного інциденту на шкільному дворі – двоє хлопців затіяли бійку. Набравшись сміливості, незважаючи на свій зріст, Міяно попрямував у бік бійки і вже збирався втрутитися, коли несподівано відчув чиюсь руку на своєму плечі, яка силоміць утримувала його від участі в інциденті. Озирнувшись, Міяно побачив високого гарного хлопця з міцною статурою. Це Сюмей Сасакі, він явно не хотів, щоб Міяно втручався і врятував його від необхідності мати справу з тим, що його не стосується. Сасакі самостійно зупинив бійку на території школи.

Міяно, сам не розуміючи, що з ним відбувається, як дівчина, бентежиться, що Сасакі виявився дуже близько до нього. Сасакі - повна протилежність Міяно, він зухвалий і грубий хлопець. Але це не завадило їм добре порозумітися. Згодом вони стають друзями не розлий вода, а можливо, навіть більше. Сасакі любить цукерки і часто носить їх із собою, тоді як Міяно ненавидить солодке. Сасакі жартома називає Міяно «М'я-чан» і вважає його чарівним і незграбним хлопцем. Хоча Міяно – самопроголошений експерт із любові до хлопчиків, він ще не зовсім зрозумів, насправді він один із них чи ні. Це дає шанс Сасакі подбати про те, щоб їхня історія щасливо тривала якомога довше. ©Kino4ua Сасакі та Міяно (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?