Kino4ua.com
R

Чарівна, як Місяць (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tsuki ga Kirei
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Сейджі Кіші
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Gwean & Maslinka | Двоголосий закадровий
Старша школа… ці часи для японських школярів дуже важливі, адже саме в старшій школі хлопці нарешті відчувають, що таке доросле серйозне життя. Головні герої цього аніме зустрілися на третьому році навчання в старшій школі. Котаро Адзума і Акане Мідзуно навіть не підозрювали про існування один одного. До того ж їх пов'язують теплі стосунки з іншими однокласниками, серед яких Такуми Хіра і Тінацу Нісіо. Хлопці поки що намагаються робити все, щоб насолоджуватися своєю молодістю. Вони після навчання обов'язково куди-небудь разом сходять і повеселяться від душі. А ми їх з радістю супроводимо! ©Kino4ua Чарівна, як Місяць (1 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?