Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Лукізм (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Lookism
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Кан Хей Чул, Сун У Хан, Пак Со Янг
Тривалість:
1 серія: 23 хв (цілком серій: 8 серій)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Російською - Оригінал
У житті буває всяке, але головне правило успіху — не піддаватися провокаціям і вірити в себе. Головний герой цього серіалу – Пак Хен Сік. Через свою зайву вагу хлопчик вважає себе менш популярним і дуже неуспішним. Крім своєї дивної зовнішності персонаж часто потрапляє в дурні ситуації. Першого навчального дня юнак виявився учасником делікатної справи. Він хотів зробити селфі під час поїздки у поїзді, але транспорт загальмував, внаслідок чого Пак упав і катався салоном на телефоні. Багато хто визнав у його крутому стрибку зобов'язання перед дівчатами, яких він нібито хотів сфотографувати знизу, такий жахливий вчинок, який незабаром викликав бунт його старшокласників. Вкотре герой опиняється у сумній історії. Адже завдяки якомусь дивовижному збігу обставин йому вдасться уникнути свого невигідного становища. Після інциденту в поїзді Пак вирушив додому та ліг спати. На ранок герой прокинувся вже в іншому тілі! Незабаром юнак виявляє здатність перемикатися між тілами, що дозволяє йому використовувати дві особистості, причому друга неймовірно приваблива! ©Kino4ua Лукізм (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?