Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гарем рабів у лабіринті іншого світу

Рік:
Ор. назва:
Harem in the Labyrinth of Another World
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Наоюкі Тацува
Тривалість:
1 серія: 24:00 (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Dzuski
Якось старшокласник заходить в одну типову гру з фентезійним світом та милими ельфійками. У ньому Кага Мічіо проводить цілі дні. Однак цей сайт виявився порталом у віртуальному світі. Хлопець, уночі заснувши за комп'ютером, прокидається на солом'яному ліжку у якомусь незнайомому помешканні. Щось дихає йому в щоку, коли головний герой повертає голову, то бачить коня, що його обнюхує. Виявляється, він чарівним чином влучив у стійло. Звичайно, Кага спочатку дивується, але потім все розуміє, що з цього моменту починається нове життя, сповнене пригод, битв з монстрами, красивими дівчатами та повними мішками золота за успішно виконані завдання. Головний герой відкриває в собі нову навичку, яка називається "Аналіз". За допомогою нього можна дізнатися рівень, розміри мешканців та предметів. Так він знаходить поблизу зачарований меч і кільце рішучості. Зі свого притулку юнак виходить обережно. Здавшись селянам, він бачить зграю бандитів. У мешканців села та розбійників була величезна різниця в рівні. Якби Кага не настиг, все б закінчилося плачевно. Завдяки мечу головний герой легко знається на ворогах. Тут до нього приходить перша слава. На знак подяки хлопцеві виділяють кімнату. Вмившись і відпочивши, Кага відкриває меню, де, на жаль, не виявляється кнопки виходу. Головний герой лише потім згадує про відмову від реального світу заради віртуального, тож вийти не виходить. І пролита кров видалася огидною не через погане малювання, а тому, що була справжньою... ©Kino4ua Гарем рабів у лабіринті іншого світу 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?