Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Легенди Китаю (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Yao-Chinese Folktales
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ляою Чень
Актори:
Тривалість:
00:21:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Дії відбуваються у фантастичному світі, де мешкають різні істоти. Крім того, кожна історія матиме відношення до китайської мудрості, що дозволить дізнатися багато нового. Головний герой - справжній шукач пригод, що відправляється одного разу досліджувати світ у пошуках відповідей на свої запитання. Навколо велика кількість міфічних істот, але це не лякає хлопця. Навпаки, він хоче познайомитися з багатьма, і стати тільки сильнішим, пройшовши через безліч пригод на своєму шляху. Йому доведеться зустріти стільки пригод, скільки ніколи не було в його житті.

Тим самим юнак виявиться перед вибором, який може багато чого змінити. Зіткнувшись із дивовижними істотами, головний герой отримує можливість разом з ними досліджувати все навколо. Це також дозволяє наймолодшій людині випробувати себе: навколо багато дивовижних істот, а також місць, де він зможе дізнатися для себе лише нове. Принаймні, це дозволить йому чудово провести час, а також поступово зрозуміти одну просту річ: не обов'язково народжуватися шукачем пригод. Достатньо мати вірних товаришів і вирушити досліджувати світ. ©Kino4ua Легенди Китаю (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb9.5
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?