Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Нестерпні прибульці (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Urusei Yatsura
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Такахіро Камей, Кімура Ятсухіро, Такахаші Хідея
Тривалість:
1 серія: ~23:00 (цілком серій: 23)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Bitari & Марічка
Переклад:
Російською - Оригінал
Токіо трощать динозаври? У всьому винен Атару Моробоші! Перед нами ремейк відомого комедійного серіалу вісімдесятих. Про прибульців, фантастичні неприємності простого школяра та любовний трикутник! Якось на нашу планету прибули прибульці вони і захотіли поневолити людство. Однак вони погодилися зупинити вторгнення, якщо людина, обрана їх комп'ютером, протягом 10 днів зможе торкнутися ріжок дочки їхнього лідера Лам. Вибором комп'ютера став старшокласник Атар Моробоші. Ніхто не вірив у його успіх, але його подруга Шинобу Міяке обіцяла у разі перемоги вийти за нього заміж. Це надало хлопцю сил. Вигравши, він ляпнув: "Ну тепер можна і одружитися!". Але об'єкт її зітхань дурень, невдаха та жахливий бабник! Атару продовжує полювання за новими красунями. Його не беруть ні вогонь, ні вода, ні величезні стовпи! Та й бігати він уміє зі швидкістю мотоцикла! ©Kino4ua Нестерпні прибульці (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?