Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

5 сантиметрів за секунду

Рік:
Ор. назва:
Byousoku 5 Centimeter / 5 Centimeters Per Second
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Макото Шінкай
Тривалість:
01:02:46
Переклад:
Українська мова Аматорський дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Японський хлопець Такаки Тоно живе і працює в Токіо. З цим містом у нього пов'язано багато теплих і трепетних спогадів. Тут він навчався в школі, тут же і зустрів свою першу підліткову любов, яка залишилася в його серці на все життя. Йому тоді було 13. Відтоді минуло більше десяти років, але його серце все так же прискорено б'ється при згадці про однокласницю Акарі.
Вони подружилися ще дітьми, коли ходили в початкову школу. Поступово дружба переросла у взаємне тепле почуття любові. Вони любили гуляти біля залізничного переїзду, де цвіла сакура, і милуватися польотами в повітрі ніжними пелюстками. Акарі розповіла Такаки історію про ці пелюстки, яка вразила його. Виявляється, вони летять зі швидкістю п'ять сантиметрів в секунду. Вразливого хлопчика завжди дивувало, звідки його подружка знає стільки багато цікавого. Почуття радості і відчуття щастя переповнювали їх. Вони хотіли бути завжди разом і ніколи не розлучатися. Але невблаганні життєві обставини внесли свої корективи. Батьки Акарі були змушені переїхати з Токіо в маленьке містечко в інший префектурі і перевести доньку в нову школу. Закохані жахливо нудьгували один по одному і ділилися всіма своїми почуттями в листах. Дещо пізніше сім'я Тоно теж переїхала, причому в далеку префектуру, і підлітків розлучила величезна відстань.
Коли стало відомо про майбутній переїзд, вони усвідомили, що можливо вже не побачаться, а якщо коли і зустрінуться, то це станеться дуже не скоро. Тоді Такаки помчав до своєї коханої. Добиратися довелося декількома поїздами. По дорозі почався сильний снігопад. Потяги вибилися з графіка і сильно затримувалися. Але Акарі, замерзаючи і вірячи, що коханий приїде, довгі години чекала його на вокзалі. Поки вони були в розлуці, дівчина весь час приходила до величезного дерева сакури, щоб милуватися його пелюстками, що нагадують їй про ті щасливі періоди, коли Такаки був поруч! Навіть взимку падаючі сніжинки були схожі на пелюстки сакури що летять. ©Kino4ua 5 сантиметрів за секунду 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?