Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Арія (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Aria the Animation
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Сато Джюнічі
Тривалість:
5 хв. 29 сек. / 1еп.
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Усі події аніме відбуваються на марсі, у далекому майбутньому. Головна героїня серіалу дівчина на ім'я Акарі.
Якось вона вирушила у тривалу подорож до Нової Венеції. Це місто, практично повністю наповнене водою. Метою її візиту була давня мрія. Вона мріяла навчитися керувати гондолою. Таким чином, вона зможе перевозити людей по воді та проводити екскурсійні прогулянки.
У місті на воді вона познайомилася з Алісією, яка навчить Акарі правильно управляти гондолою, проводити екскурсії та правильно спілкуватися з клієнтами.
Ще в житті Акарі з'являються нові друзі, які її у всьому підтримують і допомагають їй. Проживаючи на чужій планеті, у Акарі з'явилося бажання залишитися тут жити назавжди. ©Kino4ua Арія (1 Сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?