Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Більше, ніж подружжя, але не коханці (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Fuufu Ijou, Koibito Miman / More Than a Married Couple, But Not Lovers
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ямамото Джюнічі
Тривалість:
1 серія: 24 хв (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka, Kitsune
Переклад:
Російською - Оригінал
На перший погляд, школа, в якій навчається Дзиро Якуїн, нічим не відрізняється від будь-якої іншої школи в Японії. Учні цього навчального закладу також відвідують спортзал, їдальню, клуби, користуються шкільним інвентарем, навчаються та відпочивають на перервах. Однак одна відмінність таки є: у школі існує спеціальна програма під назвою «Парна практика», яка спрямована на підготовку молодих людей до подружнього життя. За правилами програми учнів поділяють на пари та надають їм житло. За відведений час новоспечене подружжя має навчитися взаємодіяти один з одним як чоловік і дружина, а камера, встановлена в любовному гніздечку, фіксуватиме всі успіхи та провали подружжя, що позначиться на рейтингу пари.

Дзиро Якуїн мріяв про те, що його напарницею стане Сіорі Сакурадзака, подруга дитинства, яку він давно закоханий. Однак шкільна система вирішила інакше і обрала його компаньйонкою повну протилежність хлопця — яскраву та популярну Акарі Ватанабе. Виявилося, що не лише Дзиро не в захваті від такої перспективи, Акарі теж сподівалася на іншого партнера в особі шкільного красеня Мінамі Тендзіна. Але новоспечене подружжя не впадає у відчай і швидко знаходить вихід із ситуації, адже за правилами програми пари, які потрапляють до десятки кращих, отримують право поміняти свого партнера. Тепер Дзиро та Акарі готові на все заради досягнення результату, але чи залишаться їхні взаємини на колишньому рівні? ©Kino4ua Більше, ніж подружжя, але не коханці (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?