Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Слабкий 5000річний дракон-вегетаріанець

Рік:
Ор. назва:
Shi cao lao long bei guan yi e long zhi ming / A Herbivorous Dragon of 5,000 Years Gets Unfairly Villainized
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Кайсей Еномото
Тривалість:
00:15:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Flame Studio
У давнину люди часто робили жертвопринесення богам для підтримки, наприклад, урожаю. Або ж для миру на землі. Боги, у свою чергу, наситившись, давали людям те, що вони хотіли найбільше. Усі були у виграші. Наша ж героїня з Аніме під назвою «Слабкий 5000 річний дракон-вегетаріанець» стала цією жертвою для дуже страшного і жахливого дракона.

І ось настав цей день. Дівчинку відправили до печери до дракона. Якого ж було здивування, коли дракон тільки налякав дівчинку своїми зубами та дуже грізним риком. Бідолашному б кинутися геть, але вона взяла себе в руки і зробила крок на зустріч долі. Дракон, що розгубився, зовсім не знав, як йому вчинити, адже він не їв м'ясо від слова зовсім. Вперше бачите дракона вегетаріанця? ©Kino4ua Слабкий 5000річний дракон-вегетаріанець 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?