Kino4ua.com
480p
PG-13

Анна із зелених дахів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Akage no Anne Green Gables e no Michi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Такахата Ісао
Тривалість:
00:25:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Малятко TV
Аніме "Анна із Зелених Дахів" - це японська анімація, заснована на творі відомої письменниці з Канади Люсі Монтгомері. У центрі уваги сюжету опиняється історія дівчинки-сироти Енн, яка опинилася у сім'ї простого фермера Метью. Головний герой - звичайний старий, який працює на своїх землях і намагається вижити під одним дахом із сестрою. Здавалося б, можна продовжувати спокійно жити та займатися домашнім господарством. Проте старому із Зелених Мезонінів дуже важко, та й його сестрі Маріллі доводиться непросто. Родичі вирішують взяти під опіку маленького хлопчика-сироту, щоб хоч якось той допомагав їм у господарстві. Марілла, не довго думаючи, погоджується з братом і приймає цю авантюрну пропозицію. Головні герої впевнені, що зайві руки ніколи не завадять, а стосунки з хлопцем складуться дружні. Дідусь Метью вирушає на станцію, куди незабаром прибуде поїзд із Шартлооттауна. Яке ж виявилося здивування старого, коли той бачить на спорожнілій станції не хлопця-сироту, а милу рудоволосу дівчинку, яка, як виявилося, давно мріяла про сім'ю. Дівчина разом з Метью їде до Мезонін. Марила здивована новому члену сім'ї, але приймає дівчинку з величезною радістю. Енн підростає і зберігає в характері риси запальності та експресивності, що повністю відповідає її рудому волоссю та бойовому характеру! ©Kino4ua Анна із зелених дахів (1 Сезон) 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Лілія
    Лілія
    15 травня 2022 12:45
    + +3 -
    19,20 серії пожований звук