Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Ванпанчмен (1, 2 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
One-Punch Man
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Чікара Сакурай
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanWoxUA, Togarashi
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Як взагалі можливо перемогти свого найсильнішого противника з одного удару? Відповідь на це питання знає головний персонаж аніме серіалу «Ванпанчмен» і він невтомно ділитися цим секретом з усіма, хто запитує. А відповідь все таки дуже проста потрібно всього-то займатися поки все волосся не повилазять. Ось і він ходить абсолютно лисий з усіх боків як пасхальне блискуче яєчко і перемагає ворогів з одного удару. І це не перебільшення, пані та панове, це сама, що ні на є проста істина. Попередження! Якщо ти друг мій любитель епічних бійок, то тут все закінчується, не встигнувши початися. І начебто живи, і радій, тому що ти такий крутий і сильний, але йому це вже насправді набридло, але ж як все починалося, коли він був ще простою людиною що втратив роботу з багатою шевелюрою і кущистими бровіщамі. Сайтама, хоч тепер і не дуже круто виглядає і з дали на героя не зовсім схожий, а в безпосередній близькості взагалі не схожий, але сили богатирської йому не позичати і єдине чого він тепер хоче, це знайти гідного супротивника, який витримає хоча б парочку його смертоносних ударів. А нам залишається тільки сподіватися на те що він такого лиходія знайде, і ми нарешті отримаємо задоволення екшеном і епічними бійками. ©Kino4ua Ванпанчмен (1, 2 Cезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.8
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?