Kino4ua.com
PG-13

Милі кості

Рік:
Ор. назва:
The Lovely Bones
Країна:
США, Великобританія, Нова Зеландія
Режисер:
Пітер Джексон
Тривалість:
02:15:10
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Пронизлива драма розповідає історію дівчинки, яка не змогла дожити до п'ятнадцяти років. Головна героїня жила в прекрасній сім'ї, і ніщо не віщувало біди, однак зустріч з сусідом-педофілом змінила все. Дівчинка була згвалтована і убита, але після смерті вирішила не вирушати в рай, адже там немає можливості спостерігати за близькими. Головна героїня переживає справжній шок. Вона бачить, як батьки не можуть змиритися з втратою, і мріє їм допомогти, але всі її спроби марні. Крім того, головна героїня бачить і свого сусіда, який змусив членів її сім'ї зануритися у безодню відчаю. Але доля не збирається карати вбивцю. Дівчинка перебуває між небом і землею і мріє побачити муки свого убивці. Дівчинка ніяк не може взяти себе в руки, щоб відправитися в рай і забути про земне життя. Вона хоче знати, що її близькі змогли пережити втрату і залікувати свої душевні рани. ©Kino4ua Милі кості 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Kino4ua
    7 липня 2020 23:31
    + +1 -
    Гарне кіно, але є якесь дивне почуття після перегляду, трагічне і в той же час дивовижне. Раджу усім хто любить драми та детективи з фентезійним сюжетом