Kino4ua.com
R

Вбити пересмішника

Рік:
Ор. назва:
To Kill a Mockingbird
Країна:
США
Режисер:
Роберт Маліган
Тривалість:
02:09:10
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Вигадане містечко Мейкомбе в Алабамі за вдачею не відрізнявся від тисяч інших провінційних місць Америки: в 30-і роки минулого століття чорношкірі мешканці там вважалися людьми другого сорту. Джиму і його сестрі Джині пощастило не тільки народитися білими, але і виховуватися чудовим батьком - юристом Аттікусом Фінчем, який був людиною більш ніж порядною, обожнював своїх дітей і намагався, щоб виросли вони справедливими, а про людей судили не за кольором шкіри або вмісту гаманця, а по душевним якостям. Хлопці любили свого тата і вважали його людиною непересічною, але навіть вони до кінця не представляли, наскільки сильно Аттікус відрізняється від інших жителів міста.
У Мейкомбі за звинуваченням в нападі на жінку і згвалтуванні заарештований Том Робінсон, афроамериканець. Городяни були впевнені, що захист який взяв на себе його адвокат Фінч проведе процес формально і навіть не спробує зробити щось, що могло б поставити під сумнів вину чорношкірого. Аттікус здивував всіх: не зважаючи на суспільну думку, він почав по-справжньому битися за Робінсона. Спочатку жителі збиралися навіть лінчувати Тома, але адвокат довів, що дама сама приставала до «гвалтівника» і навіть була бита за це власним батьком. Всі зусилля Финча пішли прахом - при спробі до втечі Робінсон був застрелений. Але справедливість все ж восторжествує - в фільмі «Убити пересмішника» вона приходить від того, кого боялися діти і уникали дорослі городяни ... ©Kino4ua Вбити пересмішника 1962 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?