Kino4ua.com
HD 720p
PG

Аватар: Останній Захисник (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Avatar: The Last Airbender
Країна:
США
Режисер:
Майкл Данте ДіМартіно, Браян Коніецко
Тривалість:
00:23:02
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
З давніх часів у світі існує чотири стихії: вода, вогонь, повітря і земля. Кожній стихії відданий народ, а народу є обраний вождь, так званий Маг, який може управляти стихією. Для балансу між усіма стихіями споконвіку існує Аватар - найсильніший воїн і єдиний, хто вміє управляти всіма чотирма стихіями. Одного разу народ Вогню намагається захопити владу над іншими народами Води, Землі і Повітря, будучим впевнений у своїй непереможності. Єдиний, хто може перешкодити цьому жорстокому задуму - це Аватар.

Мультсеріал "Аватар: Останній Захисник" розповідає про дванадцятирічного хлопчика, якому доля приготувала серйозний подарунок. Аанг останній Маг Повітря, але йому так само підвладні інші стихії: води, землі і вогню, що говорить про його велике призначення Аватара. Аанг зі своїми друзями відправляється рятувати поневолені народи, щоб відновити справедливість і баланс сил в природі. Протягом усього серіалу, Аанг стає мудрішим, сильнішим і стриманішим, хоча в душі він все такий же дванадцятирічний хлопчисько, якому хочеться подуріти. ©Kino4ua Аватар: Останній Захисник (1 - 3 Сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb9.3
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?