Kino4ua.com
PG-13

Мій шпигун

Рік:
Ор. назва:
My Spy
Країна:
США
Режисер:
Пітер Сігал
Тривалість:
01:39:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - КОЛОБОК
Джей - співробітник розвідувального управління США. Він дуже досвідчений і сильний. Він - шпигун, який здатний навести страх в серце будь-якого небезпечного лиходія. Він талановито володів будь-якою холодною зброєю і міг показати себе в сутичці з іншими. Але тут йому дають незвичайне завдання - взяти під спостереження підозрілу сімейку. Приступивши до чергової справи, Джей несподівано розуміє, що виконати завдання просто неможливо, так як його помічає цікава дівчинка. Герой спочатку намагається приборкати дівчину, запобігши всі наслідки, до яких міг привести її вельми балакучий язик. Вона відразу розуміє, що Джей може перейти до шантажу. Дівчинка обіцяє, що не буде більше приставати з розпитуваннями, якщо вона буде перебувати разом зі шпигуном під час його чергової справи. ©Kino4ua Мій шпигун 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віталій
    Віталій
    9 січня 2021 23:35
    + +1 -
    Ідеологія початку фільма не сподобалось в Україні російська мафія на чолі з російським генералом!?...або мала бути мафія на чолі українським генералом в Україні або вросії з вросійським генералом мафія, нелогічно якось... А так фільм нічого такий, хоч деяка наявність в тому фільмі присутня, але подивитись можна.