Kino4ua.com
R

Нестерпні боси 2

Рік:
Ор. назва:
Horrible Bosses 2
Країна:
США
Режисер:
Шон Андерс
Тривалість:
01:48:26
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Минуло кілька років після подій описаних у фільмі «Нестерпні боси». Курт, Дейл і Нік прийшли до висновку, що працювати на інших людей, а не на себе, справа невигідна і неприємна. Тому приятелі зайнялися створенням свого проекту для того, щоб бути вільними. Але виникла одна проблема. Для того, щоб хоч якимось чином приступити до реалізації власного проекту, їм необхідно мати стартовий капітал. Для цього друзі вирішили звернутися до одного знайомого інвестора, який дав згоду прийти на допомогу молодим людям. Але одна обставина була не врахована ними. Інвестор діє набагато гірше, ніж їх колишні нелюбимі начальники. Своїми зухвалими діями і запитами він серйозно перешкоджає розвитку бізнесу. З цієї причини наші герої вирішили позбутися від цієї проблеми власними незвичайними методами і хочуть провчити нахабу і негідника. Вони організували викрадення сина цього інвестора, вимагаючи викуп за нього. Чи вдасться друзям впоратися з цією справою, і чи здійсниться їх заповітне бажання? ©Kino4ua Нестерпні боси 2 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?