Kino4ua.com
PG

Ми монстри

Рік:
Ор. назва:
Happy Family
Країна:
Великобританія, Німеччина
Категорія:
Режисер:
Хольгер Таппе
Тривалість:
01:33:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Уішбон - звичайна німецька родина. У кожного її члена свої труднощі і турботи. Але з справжньою проблемою їм тільки належить зіткнутися. Одного разу Емма - мама сімейства Уішбон - вирішила підшукати до Хеллоуїну відповідні костюми. Вона збирається влаштувати веселощі з метою возз'єднання родичів, адже останнім часом все перестали один одного розуміти. Емма знайшла оголошення, де було вказано номер телефону агентства з цікавою назвою «Світ вампірів». Звичайно, жінка зателефонувала. У слухавці вона почула чоловічий голос, який представився Дракулою. Емма сприйняла це як жарт, але марно. Підступний вампір вирішив звернутися до злий відьмі, яка володіє неймовірними магічними здібностями. Він просив її про перетворення що недавно дзвонила з приводу костюмів жінки в вампіра. Чаклунка вимовляє заклинання, і сім'я знаходить нові образи. З цього моменту життя героїв мультфільму «Ми - монстри» змінюється. Тепер вони не можуть зняти жахливі костюми. Мати стає вампіром, глава сімейства - Франкенштейном, дочка перетворюється на мумію, а син перевтілюється в перевертня, тіло якого вкрите шерстю. Тільки після того, як Уішбон знайдуть справжнє щастя, вони зможуть знову стати людьми. ©Kino4ua Ми монстри 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?