Kino4ua.com
PG

Суперсімейка 2

Рік:
Ор. назва:
Incredibles 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бред Берд
Тривалість:
01:57:49
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
У минулій частині головним героям довелося пройти безліч небезпечних випробувань. Незважаючи на всі складнощі, сміливці зуміли врятувати планету від неминучого знищення, що назавжди змінило їх життя. Після перемоги над ворогом герої мультфільму «Суперсімейка 2» виявляються в центрі уваги журналістів. Тепер вони більше не можуть вести колишній спосіб життя і поступово припиняють супергеройську діяльність. Місіс Винятковість більшу частину часу проводить з репортерами, а її вірний чоловік займається підтриманням сімейного вогнища. Тим часом в будинку діється справжній хаос. Кожен член сім'ї має свій погляд на особисту суперздатність і ряд причин ненавидіти її. І тільки глава сімейства не поділяє загального настрою, нудьгуючи по тим дням, коли він був потрібен світу. Йому стає все важче займатися домашніми справами. Нарешті у Містера Виняткового з'являється можливість знову продемонструвати свої надздібності. До нещастя для всього світу і на щастя Містера Виняткового, на горизонті з'являється особливо небезпечний противник, а це означає, що пора зайнятися справжньою справою і дістати з шафи свої костюми. ©Kino4ua Суперсімейка 2 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?