Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

My Little Pony: Дівчата з Еквестрії / Моя Маленька Поні: Дівчата з Еквестрії

Рік:
Ор. назва:
My Little Pony: Equestria Girls
Країна:
Канада, США
Категорія:
Режисер:
Джейсон Тіссен
Тривалість:
01:13:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Saturn Union
Переклад:
Original English Оригінал
У Понівілле стався справжній переполох - поні-єдиноріг Сансет Шиммер, що з'явилася з чарівного дзеркала, краде магічну корону Твайлайт Спаркл. Спроба зупинити зловмисницю не вдалася - корона відлетіла в дзеркало, а слідом за нею вирушила і крадійка. Принцеса Селеста пояснює поні, що дзеркало є проходом, провідним в альтернативний світ. Наставниця посилає Твайлайт на пошуки втраченої корони, адже вона необхідна для збереження балансу Елементів Гармонії і підтримки чар, що захищають їхню країну. На цей раз героїні доведеться діяти самостійно - її подруги не можуть піти з нею, оскільки таке вторгнення здатне порушити рівновагу між двома світами.
Так Твайлайт Спаркл залишає свою казкову країну, але разом з нею, незважаючи на попередження, відправляється і її вірний супутник - дракончик Спайк. У світі людей поні стає дівчинкою-підлітком, а дракончик - маленькою собачкою. Твайлайт виявиться учнівської старшої школи і спробує подружитися з однокласницями, щоб з їх допомогою повернути корону, ставши королевою осіннього балу, а після цього - повернутися додому. Але підступна крадійка докладе чимало зусиль, намагаючись перешкодити втіленню цих планів. ©Kino4ua My Little Pony: Дівчата з Еквестрії / Моя Маленька Поні: Дівчата з Еквестрії 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?