Kino4ua.com
HD 720p
G

Дівчата з Еквестрії 5: Забута дружба

Рік:
Ор. назва:
My Little Pony: Equestria Girls - Forgotten Friendship
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Іші Руделл, Катріна Хадлі
Тривалість:
00:44:02
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Плюс-Плюс
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сансета Шиммера призначили редактором щорічника, який випускався в школі Еквестрії вже багато років. Він розповідав про всіх учнів і викладачів, досягнення, плани та найцікавіші заходи. Дівчина з радістю поринула у справи редакційної ради. Сансет хотіла, щоб новий номер журналу став найбільш незабутнім і захоплюючим для всіх. Саме тому вона присвячувала багато вільного часу збиранню цікавих фактів із життя школи, а також нових гарних фотографій, зроблених і у класі, і на відпочинку. Усі дівчатка з ентузіазмом допомагали своїй подрузі. Вони із задоволенням згадували ті часи, коли тільки-но познайомилися і потоваришували. Багато цікавих подій відбулося з того часу, як Шиммер вперше опинилася в їхній компанії. І якщо на початку спілкування вона не виявляла дружелюбності, то поступово все налагодилося, і тепер жодних складнощів у спілкуванні не було. До речі, про всі складнощі того періоду також свого часу розповідалося в щорічнику. Ніщо не віщувало жодних проблем із подальшою роботою над статтями. Але наступного дня для Сансета все змінилося. І змінилося так, що дівчинка була здивована змінами, що відбулися за одну ніч у ставленні до неї всіх подружок. Вони просто забули про своє добре до неї ставлення. Але ж так не може бути насправді! Хтось, напевно, все зіпсував, намагаючись завдати біль усім. І тепер Сансет необхідно у всьому розібратися. ©Kino4ua Дівчата з Еквестрії 5: Забута дружба 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?