Kino4ua.com
PG

Думай як пес

Рік:
Ор. назва:
Think Like a Dog
Країна:
США, Великобританія, Китай
Режисер:
Джил Джангер
Тривалість:
01:31:47
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Кращим другом юного Оллі є його собака Генрі. Пса вибрала для сина мама Еллен, фахівець нігтьового сервісу. Насправді, хлопчик є технічним вундеркіндом. Коли його експеримент виходить з-під контролю, Оллі встановлює телепатичний зв'язок зі своєю собакою. Тепер він знає все, про що думає Генрі. Його батько, Лукас, має справу з глибинними емоціями і бореться зі своїми бажаннями і потребами. Він просто не може чинити опір шматочку піци, і зазвичай п'є свої «зелені напої», над якими собака вічно сміється. Ця сім'я здається щасливою, але є глибока драма, яка не обговорюється, тому що батьки перебувають в постійному протистоянні і сварках між собою. Генрі хоче допомогти Оллі і його сім'ї, і закликає всіх почати застосовувати інший, більш легкий і гострий спосіб мислення. ©Kino4ua Думай як пес 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Всікацапипідараси
    Всікацапипідараси
    29 серпня 2021 07:27
    + 0 -
    Для дітей даунів ))))
  2. всебудеУкраїна
    всебудеУкраїна
    14 серпня 2021 22:16
    + +1 -
    яка ж краса)) Добрий сімейний фільм, раджу.