Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Наруто Фільм 2 - Легенда про камінь Ґелелю

Рік:
Ор. назва:
Naruto the Movie 2 - Legend of the Stone of Gelel
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хіроцуґу Кавасакі
Тривалість:
01:36:37
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Amanogawa
Повнометражний мультфільм «Наруто Фільм 2» оповідає про нові цікаві пригоди молодого і норовливого ніндзя Наруто. На цей раз герой і його приятелі Сакура і Шикамару отримують завдання зловити тхора. І ось, коли мета була вже зовсім близько, на друзів раптово нападають невідомі ніндзя. Під час запеклого бою Наруто доводиться відокремитися від решти і попрямувати в протилежному напрямку. Подорожуючи, він дізнається про існування потужної сили, ніяк не пов'язаної з Чакрою, а також про зниклої древньої цивілізації. І тепер якась корпорація прагне встановити в світі утопію, тому і намагається підпорядкувати собі всі держави, черпаючи сили з чарівних кристалів.
Наруто належить возз'єднатися зі своїми друзями і почати нову битву за порятунок всього світу. Перед ними постане дуже сильний противник, але відважних героїв це не лякає, адже тепер в їх руках знаходиться доля людства ... ©Kino4ua Наруто Фільм 2 - Легенда про камінь Ґелелю 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?