Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Повітряна тюрма / Повітряна в'язниця

Рік:
Ор. назва:
Con Air
Країна:
США
Режисер:
Саймон Уест
Тривалість:
01:55:45
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Десять років поспіль Кемерон По перебував на службі ВВС США, вірою і правдою захищаючи рідну країну. На жаль, одного разу помилившись, головний герой повністю втратив свою прекрасну кар'єру. Ставши свідком того, як купка п'яних покидьків намагалася згвалтувати його дружину, хлопець вступив у протистояння з ними, в результаті чого загинув один з нападників. Суд виніс чоловікові дуже суворий вирок – наступні 8 років йому доведеться провести в колонії суворого режиму без можливості бачитися з родиною. Важко уявити, яким дивом законослухняний американський громадянин зумів витерпіти це пекло, проте після закінчення зазначеного терміну він поспішає повернутися додому до дружини і підростаючої доньки, яких не бачив вже цілу вічність. Для транспортування особливо небезпечних злочинців існує особливий підрозділ, що отримав назву "Повітряна в'язниця", що представляє собою спеціально обладнаний літак, який щороку перевозить понад сто п'ятдесят тисяч ув'язнених. Кемерон також опинився на борту літака, незабаром усвідомивши, що шлях додому виявиться зовсім не таким швидким і безпечним, як він собі уявляв. Група рецидивістів, яким загрожував довічний термін, очолювана надзвичайно хитрим терористом на прізвисько Сайрус, захоплює транспортний засіб, і єдиним, хто може чинити їм опір, виявляється саме містер По. ©Kino4ua Повітряна тюрма / Повітряна в'язниця 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?