Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вавилон - Берлін (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Babylon Berlin
Країна:
Німеччина
Режисер:
Том Тиквер, Генк Гандлоґтен, Ахім фон Борріес
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосе закадрове | НТН
У центрі сюжету серіалу виявляється Гереон Рат - син знаменитого детектива, який мріє піти по стопах батька. Події багатосерійного кримінального трилера «Вавилон-Берлін» беруть початок в 1929 році, коли закінчивши навчання Гереон йде на службу в один з відділів берлінської поліції. Його напарником стає пропалений детектив Бруно Вольтер, за плечима якого безліч розкритих злочинів. Намагаючись довести причетність вуличного торговця до скоєного кілька тижнів тому правопорушенню, вони мимоволі вплутуються в інтриги місцевих злочинних синдикатів. Зокрема, Рата та Вольтера зацікавлює незаконна торгівля порнографією, що ганьбить честь жителів Берліна. Іншою героїнею стає Шарлотта Ріттер, що живе разом з родиною в нетрях на околиці міста. Мати дівчини серйозно хвора, до того ж Шарлотта змушена утримувати дідуся, бабусю, братів, сестер і маленьку племінницю. Вдень героїня працює в поліцейському архіві, а ночами вона перевтілюється в жрицю кохання і занурюється в розпусне життя Берліна. Паралельно нас знайомлять з групою російських шпигунів, які мають намір захопити стратегічно важливий об'єкт. ©Kino4ua Вавилон - Берлін (1, 2 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.4
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?