Kino4ua.com
PG-13

Золото дурнів

Рік:
Ор. назва:
Fool Gold
Країна:
США
Режисер:
Енді Теннант
Тривалість:
01:52:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Вісім років Бен Фіннеган витратив на пошуки затонулого корабля «Аурелія», що перевозив скарби іспанської корони. Але як тільки перед ним блиснув промінчик надії - герою вдалося відшукати лише уламок тарілки, але з монограмою капітана судна - на нього ринули неприємності. Біг Банні що спонсорує пошуки далі відмовляється вкладати гроші в захід, дружина Текс оголошує про розлучення, а катер і все спорядження що знаходилося на ньому тоне. Бен в розпачі, він вже майже відчув близькість знахідки ... І тут доля дарує герою додатковий шанс: дочка Джемма прилітає відпочити на яхті до свого батька-мільйонера Найджела Ханніката, і той здається Финнегану дуже відповідною кандидатурою на роль спонсора. Йому вдається втертися в довіру до столичної дамочки, ефектно піймавши її зірваний вітром капелюшок, і отримати запрошення на яхту мільйонера. Там на свій подив Бен зустрічає і дружину, яка найнялася на судно в служіння. Удвох вони вводять Найджела в курс справи, справедливо розсудивши, що водити його за ніс - справа небезпечна, а діяти через Джемму занадто довго і ненадійно. В результаті всі четверо стають партнерами і затівають нову експедицію, яка виявляється на диво вдалою - незабаром Бен і Текс вже тримають в руках карту, де точно вказано місце, в якому заховані скарби. Залишається тільки дістати їх зі схованки, і раптом на шляху героїв з'являється Біг Банні зі зграєю головорізів. Але не дарма кажуть, що золото дурнів не любить, а в руки дається тільки відважним і розумним - на допомогу Фіннегану приходять Джема з батьком, і навіть його старий вчитель постає на сторону Бена. ©Kino4ua Золото дурнів 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?