Kino4ua.com
R

Шафт

Рік:
Ор. назва:
Shaft
Країна:
США
Режисер:
Тім Сторі
Тривалість:
01:51:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NetFlix
Головний герой комедійного бойовика пішов працювати в ФБР не просто так. У минулому там же служив його батько, який досі вважається однією з легенд Бюро. Ще раніше на спецслужби працював дід хлопця, який також неодноразово доводив високий рівень професіоналізму. Але Джон Шафт, на відміну від родичів, живе вже в іншому світі і діє зовсім інакше. До того ж цього вимагає специфіка роботи. Хлопець став експертом з кібербезпеки, тому більшу частину часу проводить не ганяючись за лиходіями, а обчислюючи їх за допомогою різних сучасних технологій. Коли при дивних обставинах гине його кращий друг, Джон не може знайти жодної зачіпки у справі. Він переконаний, що товариша вбили, але просто не може вийти на слід убивці. Щоб переконатися в своїх здогадах і відправити лиходія в тюрму, він змушений звернутися за допомогою до батька і діда. Таким чином представники трьох поколінь родини Шафта об'єднують свої зусилля заради спільної мети. У кожного героя є власні методи роботи, тільки спільними зусиллями вони зуміють досягти реального результату! Але з самого початку стає зрозуміло, що ця співпраця стане справжнім випробуванням на міцність для їх відносин. ©Kino4ua Шафт 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?