Kino4ua.com
480p
PG-13

Дворецький

Рік:
Ор. назва:
The Butler
Країна:
США
Режисер:
Лі Деніелс
Тривалість:
02:12:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Ще чорношкірим дитиною, головний герой фільму Сесіл Гейнс більшу частину дитинства провів на бавовняній плантації. Після того, як мати збожеволіла, а батька вбили, опіку над хлопчиком бере далеко не молода доглядачка плантації Аннабет, яка навчає його справі прислуги.
Після того, як Сесіл стає повнолітнім, він залишає рідні краї. Не маючи житла і грошей, хлопець довгий час поневіряється без роботи, ледве-ледве зводячи кінці з кінцями. Але, як то кажуть, світ не без добрих людей, і одного разу власник кондитерського магазину Мейнард бере спочатку Сесіла працювати дворецьким до себе, а потім допомагає влаштуватися на ту ж посаду в вашингтонський готель. Життя героя налагоджується: він зустрічає чудову дівчину Глорію, з якої вони створюють сім'ю. В кінці 60-х років Сесіла беруть працювати в Білий Дім, і таким чином в його житті починається абсолютно новий етап. ©Kino4ua Дворецький 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?