Kino4ua.com

Проект «Флорида»

Рік:
Ор. назва:
The Florida Project
Країна:
США
Режисер:
Шон Бейкер
Тривалість:
01:51:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Хлопчики і дівчатка мають дивовижну фантазію. Все, що відбувається навколо себе вони можуть перетворити в казку. Будь-який будинок в їхніх думках може постати розкішним палацом
6-річна дівчинка Муні разом з матір'ю Хейлі живе в зубожілому готелі з гучною назвою "The Magic Castle". Як розказано в кінокартині Проект Флорида, в цьому закладі проживають наркомани, одинокі матері, люди з психічними захворюваннями, а також інші невдахи по житті. Знаходиться готель в містечку Кіссіммі, штат Флорида. Всі дорослі навколо Муні намагаються знайти хоча б тимчасову роботу, щоб звести кінці з кінцями. Поруч з цим закладом знаходиться шикарний готель, який розташований поблизу всесвітньо відомого Діснейленду. Муні дружить з Джеком Хіксом, хлопчиком, батько якого Боббі є менеджером "The Magic Castle".
Діти були цілий день без нагляду і тоді вирішили втекти в парк, наповнений дивовижними атракціонами. Звичайно до нього потрібно ще добратися, але у тямущої Муні з цього приводу є досить хитрий задум. ©Kino4ua Проект «Флорида» 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?