Kino4ua.com
HD 720p
PG

Макфарленд

Рік:
Ор. назва:
McFarland, USA
Країна:
США
Режисер:
Нікі Каро
Тривалість:
02:09:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал
Макфарленд – спортивна драма, заснована на реальних подіях. Події відбуваються у 1980-х роках в одному з містечок Каліфорнії, куди приїхав Джим Уайт. У минулому чоловік був тренером по американському футболу, але пішов з великого спорту. Коли він приїхав у це провінційне місто, виявилось, що його професійні знання і вміння тут дуже знадобляться, адже у місцевій середній школі, куди він влаштувався на роботу, є талановиті хлопці. Чоловік вирішує зібрати команду з легкої атлетики, яка буде складатись із простих учнів, у яких він бачить потенціал. Набравши достатню кількість людей, він починає тренування. І хоч спочатку здається, що справа безнадійна, важка робота дає свої плоди. З часом хлопці починають показувати дійсно високі результати, і вони досягають такого успіху, якого ніхто не очікував. Але не всі можуть за них порадіти… ©Kino4ua Макфарленд 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Юра Обезюк
    14 січня 2021 11:55
    + 0 -

    Крутий фільм, щоб розслабити мозґи (враховуючи факт прикольної історії, зображеної в картині)

    Плюс з мальовничими краєвидами оператор постарався ???